top of page
12.png

CLASSES DE BALLET

El ballet clàssic o dansa clàssica és una forma de dansa els moviments de la qual estan basats en el control total i absolut del cos. A diferència d'altres danses, al ballet cada pas està codificat. Hi participen invariablement les mans, els braços, el tronc, el cap, els peus, els genolls, tot el cos en una conjunció simultània de dinàmica muscular i mental que s'ha d'expressar en total harmonia de moviments.

MILLORA L'ELASTICITAT I CORREGEIX LA POSTURA

Tant la flexibilitat com l'elasticitat són imprescindibles per fer els moviments d'aquest ball. La postura es pot entrenar i si ho fomentem des de petits molt millor, així evitarem possibles malalties d'esquena futures.

AUMENTA LA CONCENTRACIÓN Y POTENCIA LA CREATIVIDAD

Entrenar el cos i calmar la ment són els dos passos fonamentals d'aquesta activitat, per la qual cosa de la mà aniran la concentració, la serenitat i la confiança. El ball genera que els infants comencin a conèixer-se ia imaginar noves posicions.

FOMENTA EL TREBALL EN EQUIP

Ballar en grup genera vincles i un sentiment de pertinença que més endavant dóna lloc a valors com l'empatia o la responsabilitat. Valors que si es comencen a treballar des de petits donaran lloc a un adult amb més confiança en si mateix i capaç de saber relacionar-se millor en qualsevol context social.

Escola de ball, dancelab, classes de ball, classes d'ubà, urban dance, ball urbà, dace school

bottom of page