top of page

CLASSES D'INICIACIÓ A LA DANSA

Pink and Blue Gradient Fitness Bio-Link Website (1500 × 768 px) (3).png

Escola de ball, dancelab, classes de ball, classes d'ubà, urban dance, ball urbà, dace school

La dansa o el ball és un art on s'utilitza el moviment corporal generalment amb música, com una forma d'expressió i interacció social amb finalitats d'entreteniment i artístiques.

bailarinas
Per què aprendre Iniciació a la dansa?
DESENVOLUPAMENT FÍSIC

El ball a edats primerenques ajuda els nens a desenvolupar el control del seu cos, millorar la coordinació, l'equilibri, els reflexos i el control espacial, alhora que desenvolupen la psicomotricitat, l'harmonia i la concentració.

MADURESA EMOCIONAL

Els nens poden gaudir expressant les seves emocions i prenent consciència de si mateixos i dels altres companys. La dansa fomenta la creativitat i la imaginació i desenvolupa la sensibilitat dels infants.

DISCIPLINA

El ball ensenya disciplina tant física com a mental, ajudant al desenvolupament de la personalitat dels nens. La disciplina apresa els ajudarà en el futur i mantindran una motivació per tirar endavant a les seves carreres professionals i tenir una vida sana.

TREBALL EN EQUIP

Ballar en grup genera vincles i un sentiment de pertinença que més endavant dóna lloc a valors com l'empatia o la responsabilitat. Valors que si es comencen a treballar des de petits donaran lloc a un adult amb més confiança en si mateix i capaç de saber relacionar-se millor en qualsevol context social.

Pink and Blue Gradient Fitness Bio-Link Website (1500 × 768 px) (3).png

NO LO DUDES MAS, COMIENZA A BAILAR !!

DISPONIBLE EN LA SEDE DEL CLOT
Pink and Blue Gradient Fitness Bio-Link Website (1500 × 768 px) (3).png
bottom of page