top of page
Pink and Blue Gradient Fitness Bio-Link Website (1500 × 768 px) (3).png

CLASSES DE SALSA SECRETS PARNERWORK

En aquesta formació regular desvetllarem els secrets i tècniques que ens ajudaran a millorar el nostre ball, des del nostre pas bàsic, la tècnica de trepitjada, descàrrega de shines, la correcta fusió de la salsa amb l'afro i la rumba, la interpretació musical i els diferents tipus de comptatges entre molts secrets més!

DanceLab, Escola de ball, Classes de ball, classes de salsa, Escola de ball barcelona, Escola de ball barcelona

L'estil On2 es caracteritza justament pel que significa el seu nom: es balla executant els moviments al segon temps, en comptes del primer (com és el cas en salsa Los Angeles i en la majoria de vegades la salsa cubana). Això et pot semblar estrany, però és el que dóna el sabor especial a la salsa On2: una cadència pausada que juga amb una sensació de vaivé, molt, molt múrria. No, no és difícil! A més, aprendre sobre aquest estil us donarà més coneixements sobre l'estructura musical de la música salsa!

És un estil que busca aquesta complicitat en l'espera alhora que la destresa en les figures i, és clar, en els xinesos inspirats en el mambo freestyle: els passos lliures. Quan es balla en parella, és un estil que té la intimitat més gran de la salsa cubana, ja que no és tan estricte en l'estructura en línia com la salsa Los Angeles, però també té aquest punt espectacular molt d'escenari…

Pink and Blue Gradient Fitness Bio-Link Website (1500 × 768 px) (3).png

NO HO DUBTES MÉS, COMENÇA A BALLAR !!

DISPONIBLE EN LA SEDE DEL CLOT
Pink and Blue Gradient Fitness Bio-Link Website (1500 × 768 px) (3).png
bottom of page