top of page
Pink and Blue Gradient Fitness Bio-Link Website (1500 × 768 px) (3).png

CLASSE DE SALSA EN LÍNIA

Pink and Blue Gradient Fitness Bio-Link Website (1500 × 768 px) (3).png

Hi ha moltes maneres de ballar salsa i cadascuna s'adapta a la teva personalitat. Si ets dinàmic, creatiu i t'agrada divertir-te aprenent una tècnica espectacular i refinada, l'estil Los Angeles (LA) pot ser allò que estiguis buscant!

L'estil de salsa Los Angeles també és conegut com a salsa en línia per la seva tendència que els balladors ballin sobre una línia rect imaginària, canviant de posició sobre aquesta línia a través de figures i en els passos lliures.

DanceLab, Escola de ball, Classes de ball, classes de salsa, Escola de ball barcelona, ​​Escola de ball barcelona

3.png

Aquest estil va néixer a la ciutat de Los Angeles, Califòrnia, a la comunitat immigrant mexicana a mitjans dels anys 90, desenvolupant-se com un ball d'espectacle fins i tot amb acrobàcies a l'inici dels anys 2000 de la mà dels germans Francisco i Johnny Vázquez . També té molta influència del West Coast Swing i fins i tot del claqué llatí mexicà en aspectes com la forma de contacte, l'energia viva dels passos lliures i la manera d'interpretar la melodia amb els passos i el cos. ¡És tan espectacular que, si veus ballar salsa a la tele, en una pel·lícula o en competicions, segurament estiguis veient ballar salsa a l'estil Los Angeles!

La salsa Los Angeles és un dels estils més populars a Europa. Sempre trobaràs molts altres línies en qualsevol esdeveniment social del continent! També és un estil que ha servit molts balladors i ballarins com a primer pas per endinsar-se en altres estils i fusionar-los amb l'estil Los Angeles per explorar la seva creativitat i divertir-se encara més a la pista o sobre l'escenari. A Barcelona, aquest estil ha tingut el seu recorregut especial, amb DanceLab Company ara com ara una de les companyies amb més projecció de la nostra ciutat que incorpora la salsa Los Angeles a les seves coreografies.

Pink and Blue Gradient Fitness Bio-Link Website (1500 × 768 px) (3).png

NO HO DUBTES MÉS, COMENÇA A BALLAR !!

DISPONIBLE EN LA SEDE DEL CLOT
A PARTIR DE MAYO TAMBIEN DISPONIBLE EN SEDE CAMP DE L'ARPA
Pink and Blue Gradient Fitness Bio-Link Website (1500 × 768 px) (3).png
bottom of page